Scorpions, 8 Yıl Sonra KüçükÇiftlik Park’ta Konser Verdi
Alman rock grubu Scorpions, 8 yıl aradan sonra İstanbul’da KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluştu. Konserleri “Coming Home” şarkısıyla başladı.
Klaus Meine: “İstanbul’da Sizinle Buluşmak Çok Mutluluk Verici”
Konserde hayranlarını selamlayan grup solisti Klaus Meine, “Bunca yıl aradan sonra İstanbul’da sizinle buluştuğumuz için çok mutluyuz. Bu gece efsanevi albümümüz Love at First Sting’in 40. yılını birlikte kutlayacağız” dedi.
Scorpions, Klasikleşmiş Şarkılarını Seslendirdi
Meine, grubun kariyeri boyunca defalarca çaldığı Love at First Sting albümündeki şarkıları seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. ‘Send Me iddaci An Angel’ ve ‘Wind of Change’e tüm seyirciler eşlik etti.
İzleyicilerin Yoğun İlgiyle Karşıladığı Şarkılarla Konser Tamamlandı
12 bin kişilik mekanı dolduran izleyiciler, Scorpions’un ‘Still Loving You’ ve ‘Rock You Like A Hurricane’ şarkılarına yoğun alkışlarla eşlik etti. Grup, yoğun talep üzerine yarın gece aynı sahnede yeniden konser verecek.