Trabzonspor, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor’a konuk olacak. Kazanması durumunda şampiyonluk sezonunun ardından ilk kez art arda ligde 4 maçtan galibiyetle ayrılacak.
Trabzonspor, teknik direktör Abdullah extrabet Avcı yönetiminde şampiyon olduğu 2021-2022 sezonunda bir kez 8 maç, bir kez de 5 maçlık galibiyet serisi elde etmişti. Avcı’nın tekrar takımın başına getirilmesiyle birlikte, Trabzonspor yine şampiyonluk extrabet giriş sonrası en iyi seriyi elde etmek için mücadele ediyor.
Eğer Trabzonspor, Corendon Alanyaspor maçını kazanırsa, 75 hafta sonra ilk kez 4 maç art arda kazanmış olacak. Bu, 2021-2022 extrabet twitter sezonunun 27. haftasından itibaren ilk kez bu başarıya ulaşılması anlamına gelecek.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap