Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin Huzuru İçin Emniyet Müdürlüğü’nden Brifing Aldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek meydana gelen son olaylarla ilgili brifing aldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “Ülkenin huzuru” için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, kadın temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve kadına şiddete sıfır toleransın önemine vurgu yaptı.
İstanbul Emniyeti’ne 7 Bin Yeni Personel ve 174 Araç Takviyesi
Bakan Yerlikaya, İstanbul’un huzur ve güvenliği için gece ve gündüz ekip sayılarını artırdıklarını ve bu çalışmanın devam edeceğini açıkladı. 2024 yılının ilk yarısında İstanbul Emniyeti’ne 7 bin yeni personel ve 174 araç takviyesi yapıldığını belirten Yerlikaya, bu sayede gece ve gündüz sokaklarda daha fazla güvenlik sağlanacağını ifade etti.
Emniyet Güçleri Milletin Emrinde ve Hizmetinde
Bakan Yerlikaya, emniyet güçlerinin milletin emrinde ve hizmetinde olduğunu vurgulayarak, suç odaklarıyla mücadelelerinin gece gündüz devam edeceğini söyledi. Ayrıca, son zamanlarda yaşanan vahşi cinayetlere de değinen Yerlikaya, cinayete kurban giden genç kızlara Allah’tan rahmet diledi ve ailelerine başsağlığı mesajlarını iletti.
Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı, ülkenin huzur ve güvenliği için atılan adımları ve emniyet güçlerinin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Emniyetin mahalle mahalle, sokak sokak huzur ve güvenliği sağlamak için çalışmalarını sürdüreceği vurgulandı.